Absolutnie nie popieram Audiolab oddział Wejherowo. Ta firma jest nierzetelna, a nawet mam podstawę przypuszczać, że oszukuje, licząc na naiwność klientów. Zanim wysłałem do nich przesyłką głośnik Klipsch II (którego akumulator przestał działać, ale na zasilaniu głośnik funkcjonował bez problemu) miło telefonicznie mnie zapewniali, że serwisują sprawnie i szybko. Jednak po wysyłce łaskawie dopowiedzieli, że czas na zdiagnozowanie i usunięcie usterki wynosi od 4-6 tygodni. (Szkoda, że na swej firmowej stronie nie podawali takiej kluczowej informacji). Gdy po 6 tygodniach nawet nie wykonali diagnostyki, zażądałem natychmiastowego zwrotu głośnika. Zwrot otrzymałem dopiero po kolejnych 4 tygodniach, po licznych interwencjach telefonicznych i emailami, gdy zagroziłem, że wstąpię na drogę prawną i powiadomię policję. I uwaga: zwrócony sprzęt (oczywiście na mój koszt) nie działał już totalnie. A przypomnę: na zasilaniu z gniazdka przed wysyłką funkcjonował bez zarzutu. (Niech każdy sobie dopowie samemu, dlaczego przestał działać). Osobiście uważam, że takim modelem biznesu budzą podejrzenie, czy nie są to pospolici oszuści, którzy wyłudzają od klientów sprzęt, licząc na to, że klientowi nie będzie się chciało dochodzić swoich praw i w końcu zapomni. Nie polecam ich fatalnych usług nikomu!!
----
Wydzielono z tematu: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
przez ArturAVS dnia 20 Maj 2024 13:32
Moderowany przez ArturAVS:3.1.19. Publikowanie wpisów w dyskusjach archiwalnych. Przez dyskusje archiwalne rozumie się dyskusje oznaczone odpowiednio przez Usługodawcę jako: Temat archiwalny lub Wątek archiwalny.
3.1.14. Publikowanie wpisów niezgodnych z tematyką danego działu forum lub wątku dyskusji.
----
Wydzielono z tematu: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
przez ArturAVS dnia 20 Maj 2024 13:32