oki dziekiza radem MarcinG

. acha no to tego tda wtedy odrzuce i biore sie za eltron bo chce z niego zrobic wzmacniacz stereo czyli musze zbudowac jeszcze jedna koncowke mocy mysle tu zrobioniu plytki i zakupini wszystkich potrzebnych elementow do drugiej koncowki.. i teraz nie wiem jak zorbic taka sama plyke jak tamta.. nier mam zadnych pomyslow . moze podpowiesz mi cos. wzmacniacz ma miec zmieniony panel przedni przedwzmacniacz od ws 201 potencjometry obrotowe duza galka od volume.. mam go juz w myslach tylko teraz strona projektowania heh

pozdrawiam
Dodano po 25 [minuty]: acha i mam jeszcze pytanie do Ciebie MarcinG. ta koncowka jest 4 omowa i jak ja podlacze kolumne jedna 8 omowa to z tej koncowki nie bedzie wyciogniete to co powinno co mam w takim przypadku zrobic mozna jakos przebudowac ta koncowke zeby chodzilo na 8 omach bo glosnikow nie wymienie za duzy koszt niestety..
Dodano po 44 [minuty]: acha jeszcze jedno. znalzalem gocia ktory moze sprzeda mi plytke z koncowkami.. i wyczytalem w postach jak podlacze glosik 8 om to jego wydajnosc spadnie z 60 do 30 wat . i teraz wystarczy do na stx 27/150 8 ss ?? bo mam dwa takie glosniki zrobione z nch kolumny i ten wzamak ma posluzyc za naped do nich