logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nissan Sunny 1.4 12v 75km n13 Duze spalanie LPG POMCY!!!!!!

Fri-day 06 Gru 2005 21:55 1973 3
REKLAMA
  • #1 2060394
    Fri-day
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    jest to zwykła instalacja gdyz autko jest na elektronicznym gazniku i sprawa wyglada tak w trasie na benzynie palil mi 6 litrów na gazie od 10-13 litrów nie wiem co jest grane niby bylem na regulacji ale lipa auto duzo pali i nie mam mocy moze ktos wie co jest grane ???????
  • REKLAMA
  • #2 2060543
    Doktorr
    Poziom 35  
    Ocena: 1097
    Możesz mieć utwaddzoną przeponę w reduktorze, wtedy silnik nie reaguje należycie i dużo pali gazu.
  • REKLAMA
  • #3 2060572
    Fri-day
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    dodam ze instalacja jest nowa ma z 1.5 miesiaca i u gazownika bylem juz ze 3 razy na regulacji i caly czas lipa zero mocy w porównaniu z benzyna przed zamontowaniem instalacji gaz. i duzo pali. Zapomnialem dodac tez ze na benzynie sie cos popsulo zeby rozpedzic auto musze stopniowo wciskac pedal gazu bo jak wciskam za duzo to auto szarpie i cis go stopuje przed zamontowaniem instalacji chodzil jak rakieta!!!!
  • #4 2060765
    Doktorr
    Poziom 35  
    Ocena: 1097
    Mając na uwadze, że masz instalację na gwarancji to proponuję gnębić gazownika do skutku, jeżeli widzisz, że gość nie jest w temacie to zobacz w książce gwarancyjnej czasami jest wykaz innych zakładów świadczących usługi gwarancyjne pracujących wramach tej samej sieci lub podjedź na płatną konsultację do innego zakładu.
REKLAMA