logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mastercook KGE 3415 X - Wytarte symbole na pokrętłach i słabo grzejąca dolna grzałka

assctrusc001 17 Cze 2024 00:06 1044 2
REKLAMA
  • #1 21121673
    assctrusc001
    Poziom 2  
    Witam, posiadam kuchenkę Mastercook KGE 3415 X (załączam zdjęcie) tradycyjnie wytarły się symbole na pokrętłach głównie od piekarnika i teraz mama nie wie jak to włączyć... Szukałem pół Internetu i ciężko znaleźć coś, wystarczyłaby instrukcja, a to też jest ciężkie do znalezienia, niestety... Pomoże ktoś? Druga sprawa: Dolna grzałka piekarnika bardzo słabo grzeje, tak że można położyć rękę na dole. Ktoś miał podobnie i wie, gdzie leży problem? Termostat? Sama grzałka?
    Kuchenka Mastercook KGE 3415 X z garnkiem na kuchence i wyblakłymi symbolami na pokrętłach.
  • REKLAMA
  • #2 21121921
    iftri
    Poziom 19  
    Ocena: 71
    Tutaj jest instrukcja
    https://www.instrukcjaobslugipdf.pl/mastercook/kge-3415zsx-dyn/instrukcja
    A z dolną grzałką to trzeba sprawdzić czy czasem gdzieś kabel źle nie łączy, czy Wszędzie są dobre styki szczególnie na grzałce, może być podpalone trochę albo poluzowane i dlatego słabo grzeje.
  • #3 21123667
    assctrusc001
    Poziom 2  
    >>21121921>>21121921
    Też widziałem tą instrukcję niestety żadne z tych modeli nie są tymi który mam ja i nawet, że mają podobne oznaczenie numeru i modelu to niestety inne modele a świadczy to to, że u mnie na pokrętle od ustawień pieca (to co jeszcze widać i się nie przetarło) od zera na lewo mamy grzanie dolne a na prawo od zera grzania Górne a
    na podesłanej instrukcji wszystkie od zera na prawo mają coś innego ... Poprostu ciężko znaleźć coś do tego mojego modelu bo tam taka masówka szła tych modeli pieców, że...... Do grzałki słabo grzejącej wezmę kogoś bo mam za dużo zaczętych robót i nie chce jeszcze kuchni unieruchomić na tydzień hehe
REKLAMA