logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samtron 75E - skaczący obraz i czarny ekran po włączeniu monitora

filozof13 06 Gru 2005 22:50 877 1
REKLAMA
  • #1 2060626
    filozof13
    Poziom 1  
    Witam wszystkich. Od dluzszego czasu mam problemy prawdopodobnie z monitorem otoz od czasu do czasu zaczyna skakac w poziomie. A od niedawna zaczal na chwile przeskakiwa obraz tzn. chwile po wlaczeniu monitora zaczyna przeskakiwac obraz tzn pojawia sie czarny ekran na milisekunde i z powrotem wraca do swojej pracy, przed tym "zwisem" czesto nastepuje "pipniecie" tzn. jakis dzwiek sie pojawia. Zdazy to sie 3 razy w ciagu krotkiego okresu czasu i juz trzeba restartowac komputer bo jak sie korzysta z przegladarki to caly obraz przeskakuje przesuwajac paskiem.
    Nie wiem czy to wina sterownikow mam karte Gigabyte Radeon 9550 probowalem roznych Catalysty i Omegi w roznych wersjach, czy tez jest to spowodowane psuciem sie monitora. Prosze o sugestiie co z tym fantem zrobic.
    Z gory dziekuje.
  • REKLAMA
  • #2 2060711
    Lukalago
    Poziom 26  
    Ocena: 73
    Na początek musisz wykluczyc wine kompa! Jezeli to monitor, to standardowo musisz dokladnie przeglądnąc płytę w celu wyeliminowania zimnych lutów.
REKLAMA