logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Jak odzyskać projekty z Perfecta Soft po nieudanej aktualizacji na Windows XP?

dgpx 13 Lip 2024 16:11 261 5
REKLAMA
  • #1 21153080
    dgpx
    Poziom 14  
    Ocena: 23
    Witam,
    Na laptopie z Windows XP miałem starszą wersję programu Perfecta Soft, próbowałem zainstalować najnowszą wersję i popełniłem błąd, gdyż ona nie uruchomi się na XP.
    Czy da się jeszcze odzyskać projekty ? Obawiam się ze poszły w piach, ale może ktoś wie jak je odzyskać. Dziękuje za podpowiedź. Grzegorz
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21153083
    kindlar
    Poziom 42  
    Ocena: 1604
    Jakieś rozszerzenie mają chyba te pliki projektów. Możesz przeszukać nośnik w ich poszukiwaniu. Z reguły programy mają woje domyślne foldery lub folder użytkownika. Dysk na innym kompie można nawet przeskanować i zrobić obraz tego co zostało do pliku. Są tez inne metody odzyskiwania danych utraconych. Co dokładnie było robione na dysku?
  • REKLAMA
  • #3 21153091
    dgpx
    Poziom 14  
    dokładnie: została ściągnięta najnowsza wersja oprogramowania do zarzadzania perfecta, puszczona instalka i instalacja się wykonała. Niestety nie uruchamia się, komunikat: PerFect.exe nie jest prawidłowa aplikacją systemu Win32

Dodano po 48 [sekundy]:

a wiesz jakie rozszerzenia maja te pliki projektów ?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 21153095
    kindlar
    Poziom 42  
    Ocena: 1604
    Ale pliki nie były kasowane ręcznie?
    Pokaż folder Program Files, czy gdzie on się instaluje?
    Masz poprawną instalkę dla win XP?
  • REKLAMA
  • #5 21153098
    dgpx
    Poziom 14  
    nie - pliki nie kasowałem. w Folderze o którym wspomniałeś jest katalog Satel w w nim mam 2 podkatalogi;Perfecta i Perfecta_soft_1_2. Otworzenie programu z podkatalogu Perfecta odpala stara wersję - ale w programie brak projektów

Dodano po 22 [minuty]:

i kolego kindlar naprowadziłeś mnie tym pytaniem o windows xp - punkt przywracania - i juz widzę swoje projekty
  • #6 21153120
    dgpx
    Poziom 14  
    problem został rozwiązany poprzez opcję; punkt przywracania systemu windows
REKLAMA