Pralka Bosch Vario Perfect Series 4 (WLG24261PL/03) po włączeniu i dojściu do grzania wody powoduje wybijanie korków elektrycznych, więc prawdopodobnie grzałka wymaga wymiany i tu pojawia się problem, bo nie mam pojęcia, jak w tym konkretnym modelu dostać się do grzałki. Oczywiście przeszukałem Internet i... zazdroszczę wszystkim, którzy mają dowolny inny model od tego. Tył jest całkiem zabudowany jedynie z małym okienkiem na dojście do koła zamachowego i paska. Zaglądałem od spodu i tam nie widać grzałki. Prawdopodobnie jest z przodu, ale nie potrafię zdjąć panelu przedniego. Z panelem sterowania już był problem, bo poza śrubkami dołożyli masę zatrzasków (a do tego przewody elektrozaworu wody zasilającej są bardzo krótkie i trzeba bardzo uważać, żeby nie urwać), ale na przedni to już zupełnie patrzę z niedowierzaniem, bo wygląda na to, że producent dołożył plastykowe kołki zatrzaskowe i to w takich miejscach, że szczupłą ręką ciężko dojść, a kombinerkami żeby taki ścisnąć to już bez szans. I tu pytanie: jak w tej pralce wymienić grzałkę? Może ona jest jednak gdzieś z tyłu?