logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

New Holland M115 1998 - Prędkość, przyciski wyświetlacza, rewers elektrohydrauliczny

Krynek1975 15 Sie 2024 13:26 273 0
REKLAMA
  • #1 21191850
    Krynek1975
    Poziom 4  
    Ocena: 7
    Witam. Mam kilka pytań, może Ktoś podpowie na temat New Holland M115 z 1998 roku.
    Podczas jazdy pokazuje prędkości do 60 km/h. Faktycznie ciągnik jedzie ok. 40 km/h, co można być tego powodem.
    Kolejna sprawa to nie działają przyciski na dole wyświetlacza te na listwie. Rozkręcałem licznik i przeczyściłem styki ale nic nie pomogło. Jedynie przy trzymaniu jednego z przycisków np. od stanu paliwa i przekręceniu kluczyka piknie i jakby zadziałał bo wskoczy zmiana na wyświetlaczu. Po tym naciskając lub przytrzymując którykolwiek przycisk nie działają.
    Ostatnia sprawa -Ciągnik nie rusza bez sprzęgła po przełączeniu rewersu (elektrohydrauliczny) do przodu czy do tyłu a na wyświetlaczu przy biegach wyskakuje CP.
    Natomiast już po pierwszym ruszeniu przy zmianie kierunku jazdy już rewers działa bez sprzęgła.
  • REKLAMA
REKLAMA