logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Centrala PANASONIC KXTD1232 - brak połączeń zewnętrznych po zmianie ustawień

jarek1 08 Gru 2005 21:18 1482 3
REKLAMA
  • #1 2066520
    jarek1
    Poziom 27  
    Ocena: 46
    Witam serdecznie mam taki problem ,miałem w książce telefonicznej systemowej dopisywać nomer kierunkowy wszystko zrobiłem później jeszcze przeprogramowałem przyciski na aparacie systemowym no i od tego momentu z aparatu nie można zadzwonic wypisuje CO NOT ASIGNET , połączenia przychodzące naten numer też nie przychodzą dzwoni dopiero aparat który był zaprogramowany że dzwoni po trzech dzwonkach.Myślę że to coś w ustawieniach samego aparatu tylko nie mogę do tego dojść .Wewnętrzne połączenia działąją w obie strony w aparaci jest wykorzystany port XDP i działa przwidławo. Pomóżci mi z tym bo nie mogę sobie poradzić
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2066725
    robx
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Witam. Po prostu skasowałeś sobie klawisz dostępu do linii miejskich.
    Przynajmniej 1 z klawiszy musi mieć przyporządkowaną funkcję Loop CO lub gupę linii miejskich w której są używane linie miejskie.
    Przywróć te klawisze i będzie o.k.
  • REKLAMA
  • #3 2077983
    jarek1
    Poziom 27  
    Ocena: 46
    ROBX jesteś wielki na to bym chyba nigdy nie wpadł ale ciekawe gdzie w panasoniku są zapisywane ustawienia bo podmieniałem aparat na inny systemowy i nie pomagało
  • #4 2078049
    instalatorPBS
    Poziom 30  
    Ocena: 92
    Ustawienia są zapisywane w "pamięci" centrali. A on faktycznie jest wielki, jakieś metr dziewięćdziesiąt ;).
    RP
REKLAMA