witam,planuje zakup Alana 87 oraz jakiegos dobrego mikrofonu do niego,całość będzie jeździła ze mną w mobilu.Co powiecie o tym http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76080182 czy warto???
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamtajo napisał:Jak juz ktos kiedys powiedzial najlepszym rozwiazaniem jest wkladka W66
SP5IT napisał:[Chcesz mieć dobre audio? Zrób sobie mikrofon na układzie SSM2165 lub 2166.
epiotr2 napisał:co sądzicie o tym mikrofonie???
Fla napisał:do mobila mikrofony z mocną kompresją są nie wskazane ,ponieważ będzie słychać lepiej silnik auta niż ciebie
pozdrawiam Fla
Fla napisał:DM 510 jest dosyć dobry do takich zadań , jest silniejszy niż zwykły dynamik niema żadnych wodotrysków , przystępna cena jakieś 45zł za nowy. ja stosuje go do presidenta jacksona i kilku innych podobnych moich radyjek i jestem zadowolony.
pozdrawiam Fla
epiotr2 napisał:jeśli okaże się za bardzo sciąga smieci z kabiny to sprzedam i nabędę oryginał.pozdr.
Spiritchaser napisał:Saintman , mam złe doświadczenia z DM 510 . Przy zasilaniu z baterii jeszcze ok , ale przy zasilaniu podciągniętym z radia ( oczywiście stabilizowanym i odfiltrowanym z wcz , na AM dzieją się jaja ... po prostu dochodzi do sprzężenia . Modulacja amplitudowa z wyjścia TXa włazi sobie w ten mikrofon dość swobodnie . Przy SWR powyżej 1,5 trzeba było gaina skręcać ... żeby ubić wszystkie "świerszcze" mieszkające w mikrofonie