logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Programy do ściągania simlocka z Motoroli C975 przez USB

marcinpiet 09 Gru 2005 19:07 1134 7
REKLAMA
  • #1 2068936
    marcinpiet
    Poziom 11  
    niech ktos mi napisze nazwy programów kturymi moge ściągnąć simlocka z motoroli przez kabel usb z góry dziekuje:D
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2068944
    Sickboy25
    Poziom 12  
    marcinpiet napisał:
    niech ktos mi napisze nazwy programów kturymi moge ściągnąć simlocka z motoroli przez kabel usb z góry dziekuje:D

Nie ściągniesz locka z tej komórki przez kabel usb.Smart ,Victor (czyli serwisy)
  • REKLAMA
  • #3 2069319
    jacek528
    Poziom 23  
    Ocena: 136
    Witaj
    marcinpiet może użyj przycisku "szukaj"
    Wiem, że nowi użytkownicy są w gorącej wodzie kąpani i chcą mieć wszystko łopatologicznie wytłumaczone, ale wpierw musisz poczytać (poszukać) a później zadawać pytania, na które nie znalazłeś odpowiedzi.
    Ułatwi to nam pracę na elektrodzie gdyż nie będziemy musieli czytać podobnych postów, co kilka dni.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 2069391
    bronas
    Poziom 11  
    Co do smarta to nie był bym pewien, ale Victor bez najmniejszych problemów powali tego smoka. :)
  • REKLAMA
  • #5 2069467
    marcinpiet
    Poziom 11  
    duzo mi niepomoze to bo i tak takich urzadzen kupowac niebede ale w pore sie dowiedzaielm dzieki wam
  • Pomocny post
    #6 2069612
    aarecki
    Poziom 20  
    Ocena: 4
    Bronas...
    W jakiej c975 smart clip nie pomogl??? ;-)

Pozdr....
  • Pomocny post
    #7 2070726
    myczek
    Poziom 19  
    Ocena: 2
    smart cilp bez problemu poradzi sobie z C975 :)
    przed chwileczka wlasnie robilrm i nie miale najmiejszych problemow.
    a domowym sposobem to raczej tego nie zrobisz, pozostaje serwis lub komis
    pozdrawiam
    myczek
  • #8 2075514
    marcinpiet
    Poziom 11  
    dzieki chłapaki za pomoc teamt mozan zamknąć

Podsumowanie tematu

✨ Nie jest możliwe zdjęcie simlocka z Motoroli C975 za pomocą kabla USB bez specjalistycznego sprzętu. Do odblokowania tego modelu zalecane są serwisy takie jak Smart Clip lub Victor, które radzą sobie z tym zadaniem bez problemów. Próby domowego zdjęcia simlocka przez USB są nieskuteczne, a najlepszym rozwiązaniem pozostaje użycie profesjonalnych narzędzi serwisowych lub skorzystanie z usług serwisu. Użytkownicy potwierdzają skuteczność Smart Clip w odblokowywaniu Motoroli C975.
REKLAMA