logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Marshall Major III - schemat połączeń lutów joysticka po wymianie pałąka

Liban 15 Paź 2024 20:17 555 2
REKLAMA
  • #1 21264414
    Liban
    Poziom 11  
    Słuchawki Marshall Major III wymieniałem pałąk i musiałem rozlutować joysticka, niestety nie zapisało mi najważniejszego zdjęcia 😭, czyli połączeń lutów. Proszę życzliwych o zdjęcie lub schemat połączenia.

Rozebrane słuchawki Marshall Major III z widocznym wnętrzem i przewodami. Przewody od słuchawek Marshall Major III trzymane w dłoni z widocznym wnętrzem muszli słuchawek. Zbliżenie na płytkę drukowaną słuchawek Marshall Major III z niewielkimi elementami i czerwonymi przewodami.
  • REKLAMA
  • #2 21267212
    Liban
    Poziom 11  
    Ok, odpowiem sobie sam😄
    Po pierwsze, okazało się, że moje słuchawki to podróby 😭 (cena jak za oryginał), oryginały wyglądają całkowicie inaczej w środku (są o tym materiały na internecie). Problem został rozwiązany po otwarciu drugiej słuchawki, zdjęcie Zbliżenie na płytkę drukowaną w słuchawkach z widocznymi oznaczeniami i przewodami.
    Tajemnicze litery na joysticku to N-north, W-west, E-east, C-center, S-south, czyli góra, lewo, prawo, środek, dół.
    Z porównania z słuchawki prawej wyszło
    N - V
    W - PREW
    E - NEXT
    C - PWR
    S - V-
    Polutowane działa, temat do zamknięcia 🫡
  • #3 21269225
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1407
    Rozwiązano = zamykamy