logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podzielić łącze TPSA z Neostradą na dwie rodziny z centralą?

Drzeń Rafał 11 Gru 2005 22:27 1008 4
REKLAMA
  • #1 2075444
    Drzeń Rafał
    Poziom 22  
    Ocena: 100
    Witam. Przepraszam jeżeli temat był już poruszany najpierw szukałem ale nic nie znalazłem. Jest jeden do dwie rodziny i jedno przyłącze telefonu z TPSA z neostradą. Chodzi mi o to jak najmniejszym kosztem zrobić coś w rodzaju centrali żeby nagrać coś w stylu rodzina A wciśnij1 Rodzina B wciśnij 2. Jeżeli by dało radę to żeby była możliwość np. gdy rodzina A rozmawia z kimś nacisnąć jakiś guzik żeby telefon dzwonił u rodziny B i jak rodzian B odbierze aby mogła rozmawiać z osobą która wcześniej rozmawiała z rodziną A. Nie wiem czy to co wymyśliłem jest do zrealizowania oczywiście w rozsądnych kosztach, a jak nie to poproszę o jakieś inne sensowne propozycje z przykładowym szacunkowym kosztorysem. Z góry dzięki za poświęcony czas i pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 2075990
    PICIA
    Poziom 33  
    Ocena: 248
    kupić centralke wewnętrzną z disa
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 2076104
    adamtbg
    Poziom 12  
    Witam.
    Aby spełnic twoje wymagania zakup centralkę firmy "SLICAN" typ PMS08
    koszt centralki to 490 zł netto + DISA 70 zł netto.
    Jeżeli masz wiecej pytań do napisz ponownie.:D
  • REKLAMA
  • #4 2083272
    Drzeń Rafał
    Poziom 22  
    Dzięki. Poprosiłbym jakiegoś linka żeby poczytać o tej centralce trochę. Czy cenowo jest to najtańsze rozwiązanie i dobre czy średnio drogie a ekonomiczne. Mimo wszystko chciałbym się trochę więcej szczegółów technicznych w temacie dowiedzieć. A może można kupić coś użyuwanego bo rozumiem że to cena nowych rzeczy?

Pozdrawiam i dziękuję.
  • #5 2215206
    Drzeń Rafał
    Poziom 22  
    Witam

To rozwiązanie co kolega adamtbg podał jest najlepsze. Właśnie sobie zakupiłem. Temat zamykam
REKLAMA