Witam wszystkich, mam problem.. tzn: moim zdaniem tak nie powinno być, zrobiłem mały research i niestety nie pomogło, dlatego jesteście moją ostatnią nadzieją. Odpalam Wireshark'a, jeżeli skanuję ethernet, to wszystko ok, ale jak klikam tę opcję niżej i mi skanuje 127.0.0.1, to zobaczcie, co się tam dzieje.. to jest niepojęte.. czy ktoś próbuje złamać moje hasło do wifi i ja go właśnie przypaliłem, czy jest inaczej, a najważniejsze, jak się tego pozbyć, co mam robić.. z góry dziękuję
[/i]
AI: Czy możesz opisać, jakie dokładnie ruchy sieciowe zauważyłeś w Wireshark na 127.0.0.1? Jakie typy pakietów, częstotliwość, porty źródłowe/destynacyjne?
nie jestem obcykany i nie wiem, mogę screeny zrobić z panelu admina, jak mogą one pomóc w czymś
AI: Jakie masz ustawienia sieciowe i zabezpieczenia na routerze? Czy możesz podać model routera i jakieś szczegóły dotyczące konfiguracji WiFi?
nie mam wifi, wyłączyłem całkiem wifi, używam tylko po kablu do kompa
AI: Czy możesz opisać, jakie dokładnie ruchy sieciowe zauważyłeś w Wireshark na 127.0.0.1? Jakie typy pakietów, częstotliwość, porty źródłowe/destynacyjne?
nie jestem obcykany i nie wiem, mogę screeny zrobić z panelu admina, jak mogą one pomóc w czymś
AI: Jakie masz ustawienia sieciowe i zabezpieczenia na routerze? Czy możesz podać model routera i jakieś szczegóły dotyczące konfiguracji WiFi?
nie mam wifi, wyłączyłem całkiem wifi, używam tylko po kablu do kompa