logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wózek GPW Zremb 2501 automat - zatrzymuje się po 2 minutach, problem ze wspomaganiem

bruzo 15 Gru 2024 16:04 270 2
REKLAMA
  • #1 21349435
    bruzo
    Poziom 2  
    Witam panowie szukam pomocy wózek GPW zremb 2501 automat, po odpaleniu jedzie ale trwa to jakieś 2 minuty potem staje ani w przód ani w tył, dolałem oleju az sie zaczą przelewać ale nic nie pomogło, do tegop doszło jescze ze spomaganie w jedna strone nie działa jak chodzi na wolnych obrotac skreca na maxa w lewo wraca do prostych koł a w prawo jjuz nie mozna skrecic, prosze o pomoc mam go od 2 tyg i nie znam sie za bardzo Pozdrawiam
    AI: Czy użyłeś odpowiedniego rodzaju oleju do tego modelu wózka? Jeśli tak, jaki to był olej?
    olej jaki kazali mi dolac HIPOL 15F | 5L

AI: Czy pojawiają się jakieś kody błędów lub kontrolki ostrzegawcze, gdy wózek się zatrzymuje?
    nie nie ma zadnych błedów
  • REKLAMA
  • #2 21349581
    motyl7104
    Poziom 17  
    Ocena: 34
    Dzień dobry. Jeśli to automat to raczej nie hipol 15 tylko jakiś hydrauliczny ,ja mam Hipol ATF .Czy wspomaganie jest na siłowniku wzdłużnym ?
  • #3 21349776
    bruzo
    Poziom 2  
    >>21349581 szczerze nie mam pojecia :) mam go od 2 tygodniu u goscia jezdził normalnie przyjechal do mnie i zaczeły sie problemy najpierw z jazda potem ze wspomaganiem, dzwoniłem do niego to kazał mi dolac oleju tego własnie bo mówił ze jak jest mało to nie bedzie jechał ale nic to nie dało
REKLAMA