Cześć, mam problem od dwóch dni z falownikiem Sofara HYD 6KTL-3PH 3F i aplikacją Solarman. Przez rok wszystko działało ok, inwerter był online, kilkakrotnie zmieniana była sieć WiFi i wszystko działało. Teraz logger jest w trybie online, a inwerter offline i nie ma możliwości podglądu działania instalacji. Po wejściu na stronkę 10.10.100.254 konfiguracja przeprowadzona pomyślnie, ale nie widać nigdzie falownika. Zaktualizowałem oprogramowanie do najnowszej wersji, resetowałem logger i nic nie pomogło. Z poziomu falownika można coś zresetować? Macie jakiś pomysł?
AI: Czy w ostatnim czasie zmieniałeś coś w konfiguracji sieci WiFi lub routera, co mogłoby wpłynąć na połączenie falownika?
Nie
AI: Czy na falowniku pojawiają się jakieś komunikaty błędów lub wskaźniki, które mogą pomóc w zdiagnozowaniu problemu?
Nie
AI: Czy w ostatnim czasie zmieniałeś coś w konfiguracji sieci WiFi lub routera, co mogłoby wpłynąć na połączenie falownika?
Nie
AI: Czy na falowniku pojawiają się jakieś komunikaty błędów lub wskaźniki, które mogą pomóc w zdiagnozowaniu problemu?
Nie