logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zdjąć panel przedni w piekarniku Amica Retro do wymiany przełącznika?

michalpieniak86 19 Gru 2024 20:51 1653 5
REKLAMA
  • #1 21355407
    michalpieniak86
    Poziom 2  
    Część,

Chciałbym wymienić przełącznik funkcji w piekarniku Amika retro. Wszystko by było fajnie gdyby nie to że nie ma żadnych srob mocujących panel przedni a ściągnąć go trzeba żeby wymienić przełącznik. Na wcisk to wsadzone raczej nie jest bo używałem dość dużo siły żeby to zdjąć i jakieś śruby trzymają to na pewno. Pomożecie ?
    Wnętrze piekarnika Amika retro z widocznymi przewodami i elementami elektrycznymi. Panel przedni piekarnika Amika retro zdemontowany częściowo. Widok wewnętrzny piekarnika Amika retro z widocznymi przewodami i śrubami. Wnętrze panelu przedniego piekarnika z widocznymi przewodami elektrycznymi i złączami.
  • REKLAMA
  • #2 21355437
    klm787
    Poziom 37  
    Ocena: 942
    No a ta?
    Zbliżenie na śrubę mocującą metalowy panel wewnętrzny z żółtą strzałką wskazującą na śrubę.
    Bo prawdopodobnie po drugiej stronie jest podobna.
    Wtedy to po odkręceniu obu będzie można wysunąć cały panel do przodu.
    A jak to wysuniemy to wtedy powinno być widać co, i jak dalej.
  • REKLAMA
  • #3 21355469
    michalpieniak86
    Poziom 2  
    Nie, ta śruba trzyma cały ten czarny front, do którego są mocowane między innymi drzwi. Rozumiem, że mam ściągnąć cały przód piekarnika razem z drzwiami? Co mi to da, skoro ten szklany panel będzie do niego dalej przymocowany?
  • REKLAMA
  • #4 21355555
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #5 21355565
    michalpieniak86
    Poziom 2  
    Próbowałem wyjąć to z tych zatrzasków i podważyłem z jednej strony, ale coś innego to trzyma ten panel.
  • #6 21355708
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
REKLAMA