logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy można używać junkersa TERMAQ GP-19-01 bez wypadłej części?

JanChrzciciel 26 Gru 2024 14:34 207 3
REKLAMA
  • #1 21363062
    JanChrzciciel
    Poziom 11  
    Mały plastikowy element z widocznymi ząbkami i otworem w środku, leżący na białym tle. Mała metalowa część z otworem na środku, leżąca na białym tle. Niewielki, okrągły podzespół z urządzenia gazowego leży na białej powierzchni. Mały metalowy element z plastikowym środkiem, leżący na jasnym tle.

Witam uprzejmie. Wczoraj w godzinach wieczornych wypadła z junkersa: niby to może i pierdułka, ale może mieć duże albo bardzo duże znaczenie. A chodzi mi o junkers: "Podgrzewacz wody gazowy przepływowy TERMAQ GP-19-01 TERMET". Poniżej wysłałem dwie fotografie (jak trzeba, wyślę wyraźniejsze zdjęcia). I chciałbym się zapytać, czy można bez tej części/podzespołu używać junkersa? Żeby się nie okazało, że to jest od czujnika tlenku węgla albo nie wiem od czego. Jak już wcześniej pisałem, wczoraj sobie spadło do wanny i jak na malutki podzespół narobił hałasu. Jak mogę uśmiechnąć o pomoc, byłbym wdzięczny.

Zdjęcie szyldu punktu pobrań Diagnostyka+ z godzinami otwarcia. Niewyraźne zdjęcie małego, okrągłego plastikowego elementu prawdopodobnie z junkersa leży na białym tle. Mały, plastikowy element o kopułowatym kształcie na białym tle.

A tu dodałem wyraźniejsze zdjęcia. Przepraszam za to zdjęcie laboratorium z diagnostyki. Nie umiem tego usunąć. A pierwszy raz dodaję coś na Elektrodzie. Przepraszam.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21363068
    W0jtek92
    Poziom 39  
    Ocena: 1256
    Witam. To element zaczepu obudowy, części obudowy. Można śmiało korzystać z urządzenia.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 21363122
    JanChrzciciel
    Poziom 11  
    Dziękuję za szybką odpowiedź. Pozdrawiam.
  • #4 21364034
    andrzej lukaszewicz
    Poziom 42  
    Ocena: 2112
    Podgrzewacz Termeta nazywasz Junkresem??? :)
REKLAMA