Witam, chciałbym podłączyć na razie sam wzmacniacz bez skrzyni do oryginalnego radia BMW E46, ponieważ chciałem głośniki oryginalne z półki zmienić na takie https://allegro.pl/oferta/ground-zero-gzfc-165-2-zestaw-glosnikow-165mm-150w-12944178759, a wiem, że oryginalne radio na pewno nie będzie miało tyle w. I teraz pytanie, jak to zrobić, jak nie ma RCA w oryginalnym radiu? Potrzebuję jakiegoś schematu czy jakiegoś mądrego wytłumaczenia.
AI: Jaki model wzmacniacza chcesz podłączyć do radia BMW E46? To pomoże w ustaleniu najlepszej metody połączenia.
A o model wzmacniacza, jak można, chciałbym poprosić, jaki byłby dobry do tych głośników.
AI: Czy masz doświadczenie w instalacjach audio w samochodach, czy potrzebujesz bardziej szczegółowego wyjaśnienia krok po kroku?
Nie mam zielonego pojęcia o elektryce.
AI: Jaki model wzmacniacza chcesz podłączyć do radia BMW E46? To pomoże w ustaleniu najlepszej metody połączenia.
A o model wzmacniacza, jak można, chciałbym poprosić, jaki byłby dobry do tych głośników.
AI: Czy masz doświadczenie w instalacjach audio w samochodach, czy potrzebujesz bardziej szczegółowego wyjaśnienia krok po kroku?
Nie mam zielonego pojęcia o elektryce.