logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Megan prosze o pomoc przy wymianie lampek w zegarach !(!!!!)

bramrobert 13 Gru 2005 00:05 906 2
REKLAMA
  • #1 2078697
    bramrobert
    Poziom 2  
    Witam !!! prosze o pomoc !!!!!!!!!!! jak mozna wymienic spalone lamki przy zegarach w megance - czy jest na to jakis latwy sposob - co trzeba zrobic ? prosze o pomoc w tej sprawie !!!!!!! - bo mnie krew zalewa juz z tym autem.

Moderowany przez Sady:

Po co tyle ozdobników.

• REKLAMA
  • #2 2078738
    Błażej
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 3623
    TAm się chyba ściąga całą górę deski. Odkręcasz kilka wkrętów. Są na poszybiu w toku w którym wychodzi nawiew na szybę i gdzieś z boku. Chyba pod pokrywami głośników. Nie jestem pewien ale mogą jeszcze być z przodu po obu stronach kolumny kierownicy. trzeba ściagnąć taką małą maskownicę (dawno nie siedziałem w megance, mogłem coś pokręcić). Następnie dość łatwo ściągasz górę kokpitu i wymontowujesz zegary. I masz dostęp do zarówek.
  • #3 2079592
    JariP
    Poziom 13  
    Ocena: 21
    Witam!Są dwa wkręty , które znajdują się pod maskowniczkami głośników na podszybiu. Wykręć je i unosząc ku górze pokrywę pociągnij do siebie. Tablica zegarów mocowana jest przy pomocy trzech wkrętów. Ot i wszystko. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
    Załączniki:
    • Lokalizacja wkrętów mocujące tablicę zegarów.doc (1.06 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA