mgim napisał: Tylko oryginały, chyba nie ma zamienników, bo komplet 4 butelki kosztują coś ok. 110 zł. Jest takie "okienko" w którym widać poziom tuszu - i jak zbliża się do minimum - musisz dolać.
Są zamienniki, mam nawet dostęp do sprawdzonych butelek.
TASKalfa napisał:
Nic dziwnego, że wolisz Brothera
Zdecydowanie, mimo że są niekiedy problematyczne i mają swoje wady, ale kasowanie pieluchy za pomocą płatnego kodu WIC albo kupowanie pieluchy za furmankę pieniędzy to spory minus. Podobnie z dumperami i ich zapowietrzaniem - częsta i gęsta usterka. Epsonów nie lubię, bo gdy klikniesz kopię x10, to zamiast raz zeskanować i 10x wypluć kartkę, to ten ciągnie skaner za każdym razem...Niestety ale Epson jak dla mnie to budżetowe urządzenie, które konstrukcyjnie wypada słabo, stąd sympatia do Brothera.
TASKalfa napisał: w końcu to w Twoim interesie jest go reklamować, bo skupujesz popsuty, a następnie naprawiasz ten szrot i sprzedajesz dalej

Piszesz to z zazdrości czy z podziwu, bo sam nie potrafisz zrobić nic konstuktywnego? Jest to proste pytanie, na które mam nadzieję, że dasz odpowiedź. Nie znamy się, nie wiesz czym się zajmuję, a mimo wszystko robisz "jakieś hejterskie podjazdy".