Cześć, stoję przed wyborem tv. Chciałbym prosić o pomoc - co kupić.
Ważne kwestie na chwilę obecną które przychodzą mi do głowy to: możliwość uruchomienia aplikacji tv smart od vectry (jest na webos ten nowszy ta aplikacja), oraz dobre kąty widzenia. Z obecnego tv tj. Lg 55uk6400plc jestem zadowolony jednak ma za stary soft na tv smart od vectry.
Poniżej odpowiedzi na pytania.
. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? 2.5-3 metry
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? I tak i tak.
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? Lg 55uk6400plc
4. Jaką markę preferujesz? Mam lg jestem zadowolony
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 55 myślę jest wystarczające.
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? Dvb c od vectry (bez zewnętrznego dekodera) więc będzie wykorzystywana karta CI.
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? Informacyjne
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? Nie.
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? Tak - tv smart od vectry obligatoryjnie, reszta to standard Netflix etc.
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? I tak i tak
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup. telewizora? Za 2500 uda się coś kupić sensownego?
Z góry dziękuję
Ważne kwestie na chwilę obecną które przychodzą mi do głowy to: możliwość uruchomienia aplikacji tv smart od vectry (jest na webos ten nowszy ta aplikacja), oraz dobre kąty widzenia. Z obecnego tv tj. Lg 55uk6400plc jestem zadowolony jednak ma za stary soft na tv smart od vectry.
Poniżej odpowiedzi na pytania.
. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? 2.5-3 metry
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? I tak i tak.
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? Lg 55uk6400plc
4. Jaką markę preferujesz? Mam lg jestem zadowolony
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 55 myślę jest wystarczające.
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? Dvb c od vectry (bez zewnętrznego dekodera) więc będzie wykorzystywana karta CI.
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? Informacyjne
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? Nie.
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? Tak - tv smart od vectry obligatoryjnie, reszta to standard Netflix etc.
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? I tak i tak
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup. telewizora? Za 2500 uda się coś kupić sensownego?
Z góry dziękuję