logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki głośny klakson polecacie? Mój obecny jest za cichy.

mroweczka87 13 Gru 2005 19:02 2789 5
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 2080879
    Jan Nojszewski
    Poziom 18  
    Ocena: 102
    1-fanfary dwutonowe(dozwolone 1-no tonowe)
    2-24volty
    3-raczej ten
  • REKLAMA
  • #3 2081485
    coobah
    Poziom 17  
    Ocena: 10
    Jan Nojszewski napisał:
    1-fanfary dwutonowe(dozwolone 1-no tonowe)
    2-24volty
    3-raczej ten

Dwie pozostałe to praktycznie to samo, roznica moze byc tylko w kolorze:).
    Fanfary dwutonowe SĄ DOZWOLONE pod warunkiem, że oba tony "grają" w tym samym czasie (patrz nowsze samochody osobowe, ciężarówki <- gdzie czesto tych tonów bywa wiecej). Niedozwolone sa natomiast fanfary wygrywajace wszelakie melodyjki, rozne "A-kuka-racza" itp.

ps. sam posiadam fanfary firmy Type-R. Gówno nie firma, ale z trąbek jestem zadowolony. Moge Ci je polecic !
    pozdro!
  • REKLAMA
  • #4 2081602
    grzegorz_pietrzak
    Poziom 1  
    a ja pierwszy raz wiec witam wszystkich tak na wstepie... :)

czyli jak cos to polecasz te z pierwszej aukcji? ja tez potrzebuje czegos takiego i nie wiem co kupic...

(jezeli nie mozesz na forum napisac ze je polecasz to bardzo prosze klepnij na gg: 2517678, administratora z gory bardzo przepraszam ale sie ucze dopiero jezeli chodzi o fora :) )

pozdrawiam

Grzesiek
  • REKLAMA
  • #5 2081623
    coobah
    Poziom 17  
    Ocena: 10
    Grzesiek, tak, polecam te z pierwszej aukcji. Wydaje mi sie, ze w tym przedziale cenowym jest to bardzo dobry pordukt i dzwiek z nich wydobywa sie bardzo powazny <co przydalo sie mojej niewielkiej Toyotce:) >. Ja zamontowanie ich musialem powierzyc elektromechanikowi, bo niestety sam sobie nie dalem rady:). Ale teraz efekt jest bardzo dobry!
REKLAMA