Witam, czy ktoś poleci monitor poleasingowy 21-24 cale do 150 zł?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamDisconect_ napisał:Tak, tak, dobrze kolega radzi!
Mam dwa 31" WFPT 3007, są nie do zajechania.
Jak coś, pisz na priv, oddam w dobre ręce TANIO!
kamil99x napisał:Witam, czy ktoś poleci monitor poleasingowy 21-24 cale do 150 zł?
Disconect_ napisał:I oczywiście wie o kiepskiej rozdzielczości tego modelu TAK? Wie że w zbliżonej cenie może mieć rozdziałkę 2560 na 1600.
Świetnie pomagasz! Tak trzymaj
Moderowany przez ArturAVS:3.1.9. Rozpowszechnianie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku do innych Użytkowników lub osób trzecich.
Disconect_ napisał:Wa.. sie krety...e gościu szuka monitora do 150zł .
Osobiście mam Odyssey G9 49" 5K oraz G9 57"8K a ty masz tylko sarkazm !
k45i89o98j66 napisał:Bierz Dell posłuży jeszcze długo.
dt1 napisał:Kolega tak losowo sobie rzuca linkami, tym razem monitor TN, ale w zasadzie ciężko doradzić Koledze jakikolwiek, ponieważ nie wiadomo, do czego on będzie wykorzystywany. Wspomniany monitor EIZO, to dobry sprzęt. A jeśli rozdzielczość 1920x1200 jest OK, to do poleceń jeszcze dołączę NEC EA244WMI.
Ale wiedząc, do czego monitor jest potrzebny można próbować polecić coś bardziej zoptymalizowanego w kierunku określonych wymagań.
Dodano po 2 [minuty]:k45i89o98j66 napisał:Bierz Dell posłuży jeszcze długo.
Czyli cokolwiek z napisem Dell na ramce automatycznie jest dobre?
dt1 napisał:Czyli cokolwiek z napisem Dell na ramce automatycznie jest dobre?
dt1 napisał:Ten Samsung ma matrycę TN, więc bym go raczej na pewno odrzucił. Tytuł gamingowy to też jakieś nieporozumienie.
Firmę sprzedającą Della bym odrzucił za napis "gamingowy" przy starym monitorze biurowym mającym marketingowo 8 ms odświeżania. Monitor nie wyróżnia się swoimi parametrami jakoś szczególnie na tle innych średniaków z tamtego czasu. Oba na tyle stare że ciężko znaleźć jakieś sensowne testy obu.
dt1 napisał:A oprócz tej gwarancji to ten Acer za 299 czym więcej się różni na plus? Poza faktem, że mimo wszystko jest 2x droższy, więc co jak co, ale zakup używanego za połowę ceny ma właśnie głównie sens ekonomiczny. Na Acera sprzedawca też daje rok gwarancji, więc nie jest najgorzej. Wiem, czym na pewno się różni na minus - nie ma regulacji wysokości oraz ma skromniejszy wybór portów wejściowych, bo pewnie za te 300 złotych jest albo VG240, albo nowszy (i wcale nie lepszy) VG243.
cysiekw napisał:kamil99x napisał:to czy będę mógł wymagać naprawy od sprzedawcy?
Tak sprzedawca oświadcza, że monitor będzie działać dwa lata, on jest tego gwarantem.