Witam wszystkich. Mam pendrive SanDisk 16 GB taki jak na zdjęciach. Problem polega na tym, że mogę wszystko skopiować z niego na twardy dysk, ale nie mogę nic skopiować z dysku na niego (opcja wklej jest wygaszona). Od paru dni mam Linux Mint, nie znam się na terminalu, więc spróbowałem go formatować, klikając ppm, formatuj. Próbowałem formatować na wszystkie dostępne formaty plików, formatowanie dobiega końca i pojawia się komunikat, że nośnik USB został pomyślnie sformatowany. Wchodzę w pendrive i pliki nie zostały usunięte, dalej mogę je skopiować na dysk i nie mogę na niego nic wrzucić. Nic się nie zmieniło. Pendrive nie ma też żadnej blokady fizycznej, we właściwościach, w zakładce uprawnienia jest komunikat, że nie można określić uprawnień.
Może mi ktoś pomóc? Nie zależy mi na danych, chcę, żeby po prostu wrócił do żywych. Wszystkie operacje mogę przeprowadzić tylko na Linuksie, ponieważ to mój jedyny system...
Może mi ktoś pomóc? Nie zależy mi na danych, chcę, żeby po prostu wrócił do żywych. Wszystkie operacje mogę przeprowadzić tylko na Linuksie, ponieważ to mój jedyny system...