mlb napisał:Dzięki, wygląda na to, że najnowsza wersja 1.18.158 to naprawiła
to ciekawe. W ECR6600 ostatnio wprowadzono pewne zmiany w SDK. Z jakiej wersji dokonałeś aktualizacji?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammlb napisał:Dzięki, wygląda na to, że najnowsza wersja 1.18.158 to naprawiła
divadiow napisał:mlb napisał:.Dzięki, wygląda na to, że najnowsza wersja 1.18.158 to naprawiła
to ciekawe. ECR6600 niedawno otrzymał pewne zmiany SDK. Z jakiej wersji dokonałeś aktualizacji?
mlb napisał:.divadiow napisał:mlb napisał:.Dzięki, wygląda na to, że najnowsza wersja 1.18.158 to naprawiła
to ciekawe. ECR6600 niedawno otrzymał pewne zmiany SDK. Z jakiej wersji dokonałeś aktualizacji?
Przepraszam, że za szybko wyciągnąłem wnioski, bo 2 może 3 razy po reflashu połączyły się dobrze. Ale to wszystko... teraz wracam do starego zachowania. Nie widzę jeszcze żadnych oczywistych zależności. Przeflashowałem bezpośrednio przez OTA, był to build z https://github.com/openshwprojects/OpenBK7231T_App/releases/
p.kaczmarek2 napisał:Flashowanie OBK nie wymaga tego samego kroku, co tworzenie kopii zapasowej.
epolet napisał:>>21521656
Dziękuję. To działa. Teraz widzę stan energii elektrycznej na stronie gniazdka i wiadomości MQTT.
Dziękuję.
Jestem pewien, że pojawi się więcej pytań. Ale później.
Jeszcze raz dzięki.
miegapele napisał:Nie jest to dobrze udokumentowane, ale podłączenie i odłączenie go 5 razy (z kilkusekundową przerwą pomiędzy), powinno zresetować go do domyślnego otwartego wifi. Następnie możesz się z nim połączyć i ponownie skonfigurować. Być może już się zresetował, sprawdź otwarte wifi.