Witam, mam problem z NAT 3 w konsoli PS4. Przekopałem wszystkie fora, wszystkie filmiki i nigdzie nie mogłem znaleźć routera, takiego, jakiego ja posiadam. Więc może jest tu ktoś, kto miał podobny problem z routerem TCL HH515L LINKHUB 5G. Wszystkie filmiki pokazują routery, których opcje wyglądają nieco inaczej niż u mnie, dlatego pytam się was, doświadczonych ludzi, bo jak dzwonię, odbierają bardzo niekompetentni ludzie z ORANGE. Jak mam zrobić tak, żeby na konsoli PS4 nie łączyło NAT 3, tylko chociaż NAT 2, bo naprawdę nie da się funkcjonować. Jeżeli czegoś nie napisałem, proszę pytać, ja już nie mam siły i walczę z tym naprawdę długo, a chciałbym tylko popykać sobie w CoD-a.
AI: Jakie ustawienia sieciowe już próbowałeś zmienić na routerze, aby poprawić NAT?
Próbowałem z tym DMZ, wpisywać porty, ale dalej nic.
AI: Jaki typ połączenia internetowego posiadasz (np. światłowód, DSL, kablowe) i czy używasz dodatkowego sprzętu sieciowego, takiego jak modemy lub przełączniki?
Używam połączenia Wi-Fi.
AI: Jakie ustawienia sieciowe już próbowałeś zmienić na routerze, aby poprawić NAT?
Próbowałem z tym DMZ, wpisywać porty, ale dalej nic.
AI: Jaki typ połączenia internetowego posiadasz (np. światłowód, DSL, kablowe) i czy używasz dodatkowego sprzętu sieciowego, takiego jak modemy lub przełączniki?
Używam połączenia Wi-Fi.