logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Instrukcja obsługi Datatronic w MF3070 Autotronic - funkcje i przyciski

SaiyD 14 Kwi 2025 14:52 504 3
REKLAMA
  • #1 21518856
    SaiyD
    Poziom 5  
    Witam.
    Od jakiegoś czasu jestem w posiadaniu MF3070 Autotronic (32 32). Na słupku zamontowany jest komputer, jak mniemam tzw. datatronic. Czy ktoś posiada do niego jakąkolwiek instrukcję? Oczywiście najlepiej w j. polskim. Jedyne co mi się udało znaleźć w internecie, to sposób na pokazywanie prędkości jazdy. Jednak reszta funkcjonalności to jakaś czarna magia. Owszem, pokazuje jakieś dane dot. ilości ha, czasu pracy, ale czy można tutaj coś więcej zobaczyć?

Ponadto, proszę o podpowiedź, do czego służą trzy przyciski nad komputerem? Czy 540/1000 to możliwe, że jest to przełączanie prędkości wałka? Po naciśnięciu nie widzę żadnej różnicy. Dwa kolejne również są dla mnie wielką zagadką. Dołączam zdjęcie komputera i z góry dzięki za pomoc.
    Pulpit z komputerem MF3070 Autotronic oraz panel z trzema przyciskami oznaczonymi wartościami 540 i 1000.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 21520007
    SaiyD
    Poziom 5  
    A coś więcej na jego temat? Może ktoś użytkuje i potrafi opisać, jak z tego korzystać w szerszym zakresie, niż tylko przyciski po prawej stronie z ilościami ha czy prędkości.
    Znalazłem ogólną instrukcję do MF3070, ale w niej jest datatronic z pokrętłem, więc nijak się to ma do tej wersji....
  • #4 21762909
    pawel
    Spec od GSM
    Ocena: 40
    Witam,
    po angielsku instrukcje, można przetłumaczyć wiadomo gdzie :)
    Załączniki:
    • LH AGRO 1000 1200 1200S instruction.zip (1.19 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA