Czy to prawda, że nie na każdy dysk można sklonować system? Potrzebuję sklonować 500 GB danych na 1 TB. Może ktoś podeśle zdjęcie dysku, jaki powinnam kupić, bo nie znam się na tym zupełnie. Kupiłam malutki komputer dodatkowo, żeby nauczyć się klonować system. Kupiłam do niego jednak dysk, jaki wpadł w ręce i udało się. Ale teraz dane są ważniejsze. To jest screen mojego dysku systemowego.

Procesor - Intel(R) Core(TM) i7 CPU 950 @ 3.07 GHz 3.07 GHz
RAM - 16 GB
System Windows 10 Pro 64 bit
AI: Czy możesz sprawdzić i napisać, jakie złącze na dysk ma Twój komputer? Chodzi o to, czy obecny dysk jest podłączony przez SATA (szeroka płaska wtyczka), czy może przez coś innego (np. M.2, NVMe)?
nie wiem
AI: Jaki to dokładnie model komputera lub płyty głównej? Jeśli nie wiesz, możesz podać zdjęcie naklejki z modelem albo screen z programu np. CPU-Z (zakładka Mainboard)?
ASUSTeK Computer NC
P6X58D-E
Rev 1xx
Procesor - Intel(R) Core(TM) i7 CPU 950 @ 3.07 GHz 3.07 GHz
RAM - 16 GB
System Windows 10 Pro 64 bit
AI: Czy możesz sprawdzić i napisać, jakie złącze na dysk ma Twój komputer? Chodzi o to, czy obecny dysk jest podłączony przez SATA (szeroka płaska wtyczka), czy może przez coś innego (np. M.2, NVMe)?
nie wiem
AI: Jaki to dokładnie model komputera lub płyty głównej? Jeśli nie wiesz, możesz podać zdjęcie naklejki z modelem albo screen z programu np. CPU-Z (zakładka Mainboard)?
ASUSTeK Computer NC
P6X58D-E
Rev 1xx