logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Serwis Dahua w Polsce – gdzie wysłać kamerę szybkoobrotową na gwarancję?

iDest 08 Maj 2025 16:32 1047 4
REKLAMA
  • #1 21543233
    iDest
    Uczeń
    Ocena: 11
    Witam. Pod koniec czerwca 2022 roku zakupiłem w jednej firmie kamerę szybkoobrotową dahua.
    Mam dowód zakupu w postaci faktury.
    Niestety, niedawno kamera się zepsuła i nie działa.
    Wiem, że produkty marki dahua objęte są trzyletnią gwarancją, jednak firma w której kupiłem kamerę już nie istnieje.

Czy ktoś z was posiada bezpośrednie namiary na serwis dahuy w Polsce?
    Nie pozostaje mi nic innego, jak wysłać bezpośrednio na serwis z dowodem zakupu, ale nie mam żadnych namiarów, na stronie dahuy też nie można nic znaleźć
  • REKLAMA
  • #2 21543237
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6563
    Masz pisemną gwarancje z warunkami jej świadczenia? Tam powinno być wszystko łącznie z namiarami na serwis i sposobem reklamacji.
    Czytaj Link
    Polskojęzyczna wersja w załączniku.
  • REKLAMA
  • #3 21543238
    iDest
    Uczeń
    Ocena: 11
    Mam po prostu fakturę zakupową i tyle
  • REKLAMA
  • #4 21543253
    DiZMar
    Poziom 43  
    Obiecanego złącznika nie przyjmuje. Spróbuję na PW.

Dodano po 21 [minuty]:

Za którymś razem poszło.
    Był wcześniej taki efekt.
    Fragment interfejsu pokazujący dwa pliki niedozwolone do przesłania z komunikatem Upload failed: Forbidden.
    Załączniki:
    • Serwis Dahua w Polsce.rar (1.07 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Serwis Dahua w Polsce.pdf (2.53 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #5 21543278
    DiZMar
    Poziom 43  
    Dodam, że gwarancja jest nieobowiązkowa. Jeżeli jest to na warunkach określonych przez gwaranta. Obowiązkowa jest tzw. rękojmia (2 lata od zakupu) ale ona jest realizowana tylko przez sprzedawcę. Jeżeli sprzedawca "zwinął się" to jeżeli nikt nie przejął jego praw i obowiązków to nie ma komu świadczyć z tytułu rękojmi.
REKLAMA