logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Konica Minolta Bizhub C220 – błąd przekazania TX kod32 przy skanowaniu na email

pznteu 14 Maj 2025 16:12 588 1
REKLAMA
  • #1 21549051
    pznteu
    Poziom 2  
    Witam,
    Mam problem z uruchomieniem skanowania na e-mail w urządzeniu Konica Minolta Bizhub C220. Skonfigurowałem e-mail, ale nadal podczas próby skanowania wyskakuje mi błąd "błąd przekazania TX", kod błędu 32. Jakieś pomysły, co można z tym zrobić? Wrzucam zrzut z konfiguracji
    Zrzut ekranu z ustawieniami SMTP dla funkcji skanowania do e-maila w drukarce Konica Minolta Bizhub C220.
    AI: Jak dokładnie skonfigurowałeś ustawienia serwera SMTP (adres serwera, port, typ zabezpieczeń, czy wprowadziłeś login i hasło)?
    Adres serwera: poczta.interia.pl, STARTTLS, port 587, login i hasło wprowadzone.
    AI: Czy inne funkcje sieciowe urządzenia (np. drukowanie przez sieć, skanowanie do folderu) działają poprawnie?
    Drukowanie działa poprawnie.
    Załączniki:
    • Konica Minolta Bizhub C220 – błąd przekazania TX kod32 przy skanowaniu na email Zrzut ekranu 2025-05-14 o 16.09.11.png (243.47 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 21549354
    cefram
    Poziom 31  
    Ocena: 92
    Witam

To konto jest darmowe na interii ?
    Jeśli tak to nie będzie to działało - wykrywają że loguje się urządzenie i następuje blokada.

Pozdrawiam
REKLAMA