logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Citroen Jumpy 1.6 HDI 2007 – lokalizacja bezpiecznika i przekaźnika dmuchawy nagrzewnicy

FTOMEK 03 Lip 2025 16:45 963 1
REKLAMA
  • #1 21596701
    FTOMEK
    Poziom 15  
    Ocena: 14
    Witam. Mam problem z dmuchawą nagrzewnicy w Citroenie Jumpy 1,6HDI z 2007 roku.Jest to samochód bez klimatyzacji. Dmuchawa nie działa na żadnym biegu, mimo sprawnego jej silnika i rezystora. Symptomem zwiastującym awarię była jej przerywana praca. Nie widzę nigdzie napięcia 12V. Proszę o podpowiedź gdzie się znajduje bezpiecznik/ bezpieczniki ( czy to są nr 4 w BSI i nr1 w BMI na których u mnie występuje napięcie ?) oraz przekaźnik odpowiadający za jej pracę? Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21605100
    artur.heise
    Poziom 33  
    Ocena: 587
    FTOMEK napisał:
    Witam. Mam problem z dmuchawą nagrzewnicy w Citroenie Jumpy 1,6HDI z 2007 roku.Jest to samochód bez klimatyzacji. Dmuchawa nie działa na żadnym biegu, mimo sprawnego jej silnika i rezystora. Symptomem zwiastującym awarię była jej przerywana praca. Nie widzę nigdzie napięcia 12V. Proszę o podpowiedź gdzie się znajduje bezpiecznik/ bezpieczniki ( czy to są nr 4 w BSI i nr1 w BMI na których u mnie występuje napięcie ?) oraz przekaźnik odpowiadający za jej pracę? Pozdrawiam

F11 w BSM/PSF i F4 w BSI.

Citroen Jumpy 1.6 HDI 2007 – lokalizacja bezpiecznika i przekaźnika dmuchawy nagrzewnicy

Załączniki:
    • JUMPY III - dziedzina komfort i użytkowanie funkcja wentylacja_ogrzewanie.pdf (1.32 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
REKLAMA