Witam, mam problem ze zmywarką Bosch SRV33A13. Wczoraj podczas zmywania musiałem dwukrotnie ją otworzyć (zmywarka zawsze przerywa program, nic się nigdy nie działo niepożądanego). Skończyła program i ”zapiszczała”, wyłączyłem ją przyciskiem jak zawsze. Chciałem wstawić drugie zmywanie, spakowałem kosze naczyniami, włożyłem kapsułkę. Po wciśnięciu przycisku on od razu załączyła się pompa, co się wcześniej nie działo, od razu pomyślałem, że spróbuję ją zresetować kombinacją klawiszy na panelu. Po wciśnięciu kombinacji przycisków reset zmywarka non stop buczy i pompa próbuje wypompować wodę. Po próbie resetu, po około minucie zmywarka sygnalizuje piskiem o zakończonym zmywaniu. Po wyłączeniu przyciskiem i włączeniu ponownie cały czas chodzi pompa i buczy, próbując wyciągnąć wodę. Na próbę wlałem dzbankiem trochę wody, którą zmywarka od razu odpompowała (słychać w kranie). Cały czas świeci się ikonka zapętlenia. Próbowałem zmywarkę pochylić, jednak nic się nie wylało. Po pracy będę próbował dostać się do pływaka od systemu Aqua Stop. Czy ktoś ma ewentualne podpowiedzi, co mogę jeszcze sprawdzić? Cykam się, że mogłem spierdzielić programator, bo męczyłem reset i coś popaliłem swoim klikaniem.