logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić kondensator SMD do karty graficznej? Jakie parametry?

Rybkos 18 Gru 2005 13:38 981 5
REKLAMA
  • #1 2094560
    Rybkos
    Poziom 11  
    Siema opisywalem kiedys problem ze przy zmianie chlodzenia odpadl mi jeden element ktory jest zaznaczono na niebiesko na zdjeciu.Przykleilem go na super glu ale wczoraj odpadl mi podczas przenoszenia kompa i nie moge go znalezc.I teraz pytanie gdzie ewentualnie moge cos takiego dostac lub jak sie to nazywa
    ewentualnie kto by mi cos takiego zrobil np jakis serwis czy cos
    aha karta chodzi normalnie lecz przy probie odpalenia jakiejs gierki pokazuje sie niebieski ekran o zrzucie na dysk jakiejs pamieci fizycznej itd

http://img384.imageshack.us/img384/365/photo036rl.jpg

http://img384.imageshack.us/img384/6397/7588735921qj.jpg

doszlem do tego ze jest to kondensator smd ale za cholere nie wiem jaki to typ, pomoze ktos?
  • REKLAMA
  • #2 2094615
    TONI_2003
    Moderator
    Ocena: 3824
    Witam !
    ... proszę udać się z tym do serwisu elektronicznego , a oni sobie już z tym poradzą nic już więcej kolego nie kombinuj że tak powiem!
  • REKLAMA
  • #3 2094628
    Rybkos
    Poziom 11  
    problem w tym ze bylem u 1 goscia a ten kondensator co mi odpadl to zagubil sie.Oddac to do komputerowego czy jakies rtv agd?
  • REKLAMA
  • #4 2094742
    r06ert
    Poziom 25  
    Ocena: 452
    Rybkos napisał:
    odpadl mi jeden element ktory jest zaznaczono na niebiesko na zdjeciu.Przykleilem go na super glu ale wczoraj odpadl mi podczas przenoszenia komputera i nie moge go znalezc.

buhaha :D :D :D

prosze mi wybaczyć ale musiałem to skomentować w ten a nie inny sposób :)

pozdrawiam :)
    Moderowany przez TONI_2003:

Post nic nie wnosi do kosza !
    Następnym razem nie będę tak pobłażliwy.

• REKLAMA
  • #5 2094866
    TONI_2003
    Moderator
    Ocena: 3824
    Rybkos napisał:
    problem w tym ze bylem u 1 goscia a ten kondensator co mi odpadl to zagubil sie.Oddac to do komputerowego czy jakies rtv agd?

... szanowny kolego ja wiem jaki Ty masz problem i dla mnie on nie stanowi problemu więc wiem co przeczytałem jak również to że go nie posiadasz . Proszę udać się do mechanika RTV jakiemu naprawa sprzętu komputerowego nie jest obca , a nic nie wspominałem o naprawie AGD jako że to byłoby co najmniej niewłaściwe posunięcie z Twej czy mej strony ... :D
  • #6 2259687
    Rybkos
    Poziom 11  
    karta po oddaniu do mechanika rtv pozniej wlozeniu do kompa nie wstaje:(
REKLAMA