logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Citroen C5 II 2006 2.0 HDI Exclusive – Inne radio dostępne by działały wszystkie opcje sterowania?

kbjagodzinski 10 Lip 2025 08:56 375 2
REKLAMA
  • #1 21602493
    kbjagodzinski
    Poziom 3  
    Witam, posiadam od niedawna Citroëna C5 II 2006 r. 2.0 HDI Exclusive.
    Po zakupie od znajomego poprosiłem, by wymienił mi radio na inne, które chciałem, bo seryjne jest tylko na płyty CD/DVD (oryginalne posiadam nadal), które obsługuje całe sterowanie od radia, tempomatu i reszty.
    Pytanie:
    Czy jest dostępne jakieś inne radio seryjne, które posiada port jack/kartę SD/USB lub Bluetooth?

AI: Czy zależy Ci wyłącznie na oryginalnych (fabrycznych) radiach Citroëna, czy dopuszczasz również rozwiązania aftermarketowe, które mogą obsługiwać sterowanie z kierownicy i inne funkcje auta?
    tak
    AI: Które z nowoczesnych wejść (jack, SD, USB, Bluetooth) są dla Ciebie najważniejsze? Czy zależy Ci na wszystkich, czy wystarczy np. tylko USB lub Bluetooth?
    nie
  • REKLAMA
  • #2 21605090
    artur.heise
    Poziom 33  
    Ocena: 586
    kbjagodzinski napisał:
    Witam posiadam od niedawna Citroena C5 II 2006r. 2.0 HDI Exclusive
    Po zakupie od znajomego poprosiłem by wymienił mi radio na inne które chciałem, bo seryjne jest tylko na plyty CD/DVD (orginalne posiadam nadal) które obsługuje całe sterowanie od godziny, tempomatu i reszty.
    Pytanie:
    Czy jest dostepne jakies inne radio seryjne które posiada port jack/karta SD/USB lub bluetooth?

Masz kilka opcji:
    - BT AUX- na allegro za 50 zł (i więcej)- wpinane do "zwykłego" radia RD4, które zapewne posiadasz
    - USB BOX- akcesoryjny, nie ma BT, ale ma wejście + USB
    - Radio RD45- obsługuje streaming audio BT, ale nie ma w wersji z dużym panelem, więc będzie potrzebna ramka
    - Cokolwiek innego + interfejs, który pozwoli na obsługę oryginalnego wyąwietlacza.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #3 21632958
    kbjagodzinski
    Poziom 3  
    temat nie aktualny, samochód sprzedany....
REKLAMA