Witam. Mam napęd do bramy Nice Alto 100 i bramę marketową, trochę delikatną, i chciałbym ustawić „rozładowanie ciśnienia” podczas zatrzymania w fazie końcowej otwierania i szczególnie zamykania. W instrukcji jest to opisane, ale pomimo moich prób nic się nie udaje. Proszę o pomoc, dokładne wytłumaczenie tematu krok po kroku, jak to zrobić.
AI: Czy oprócz funkcji rozładowania ciśnienia udało się Panu zaprogramować inne ustawienia w napędzie Nice Alto 100, czy wszystkie pozostałe funkcje działają poprawnie?
Wszystko działa poprawnie, dodam, że nie montowałem fotokomórek.
AI: Z jakiej wersji instrukcji Pan korzystał (papierowa, PDF, inne źródło) i czy podczas prób ustawienia pojawiały się jakieś komunikaty błędów lub nietypowe zachowania napędu?
Wersja papierowa instrukcji, nie zauważyłem nietypowego zachowania.
AI: Czy oprócz funkcji rozładowania ciśnienia udało się Panu zaprogramować inne ustawienia w napędzie Nice Alto 100, czy wszystkie pozostałe funkcje działają poprawnie?
Wszystko działa poprawnie, dodam, że nie montowałem fotokomórek.
AI: Z jakiej wersji instrukcji Pan korzystał (papierowa, PDF, inne źródło) i czy podczas prób ustawienia pojawiały się jakieś komunikaty błędów lub nietypowe zachowania napędu?
Wersja papierowa instrukcji, nie zauważyłem nietypowego zachowania.