Witam.
Na telefonie z Androidem nie mogę usunąć ikony. Można przesunąć, ale za nic nie można usunąć. Została po odinstalowaniu programu, bodajże anydesk.
Ma ktoś jakiś pomysł?
Na zdjęciu zaznaczyłem ikonę.
To skorzystaj z wyszukiwarki w ustawieniach. Ta ikona nie pochodzi bezposrednio od AnyDeska a raczej od dodatku do niego. Aplikacja nazywa sie "AdControl AD1" i tak powinna abyc widoczna w aplikacjach, po wejsciu w ustawienia (nie jest widoczna jako ikona w launcherze).
Dodatkowo, tworzy ona usluge widoczna w ustawieniach dostepnosci. Usluga nazywa sie "AnyDesk Control Service AD1". Powinna byc widoczna w "Dostepnosc -> Zainstalowane Aplikacje"
Przeszukałem we wspomnianym sposób ustawienia. Szukam jak podpowiedziales. Wspomnianej apki nie ma.
Szukałem też po ikonkach. Nic. Czy jest możliwe by została sama ikona? Tel był wyłączany i włączany i nic nie pomogło. W sumie mam 172 aplikacje zainstalowane. Część niepotrzebna zapewne. Brak mi już pomysłu.
Przeszukałem ponownie. W ustawieniach Motoroli jest coś takiego jak "Dymki". Wyłączyłem i zniknęło.. Ciekawe...