Mam problem z immobilizerem w Hyundaiu i30 2007 rocznik 1.6 CRDi. Obecnie działa i nie działa zupełnie losowo, nie da się stwierdzić jakiegoś schematu czy powtarzalności. Dwa kluczyki sprawdzone i sprawne, na obu to samo. Rok temu wymieniłem pętlę przy stacyjce na nową oryginalną, bo faktycznie dawała złe opory i faktycznie jeździłem bez problemu kilka miesięcy, ale problem wrócił i to w znacznie gorszym wydaniu. Pętla nadal sprawna. W komputerze dwa błędy immobilizera P1693 i P1696. Zasadniczo po lekturze na internecie wydaje mi się, że najlepiej zrobić immo off na sterowniku i mieć święty spokój. Czy jest to możliwe i czy jest tu ktoś, kto mógłby zrobić dla mnie wysyłkowo (nie za darmo oczywiście)?
Poniżej model komputera
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
AI: Jaki dokładnie model/typ sterownika silnika (ECU) masz w swoim Hyundaiu? Najlepiej podaj numer/nazwę z tabliczki na sterowniku.
BOSCH 0 281 014 291
07-05-14
39106-2A710
C0FHCT2EI01U
AI: Z jakiego regionu/kraju jesteś? To pomoże osobom oferującym usługę immo off ocenić możliwość i koszty wysyłki.
Sandomierz, Polska
[mod:52457884f3="Felini"]Zabroniona jest dyskusja na tematy omijania lub usuwania "immo" mogącego prowadzić do nielegalnego obejścia zabezpieczeń pojazdów. Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Poniżej model komputera
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
AI: Jaki dokładnie model/typ sterownika silnika (ECU) masz w swoim Hyundaiu? Najlepiej podaj numer/nazwę z tabliczki na sterowniku.
BOSCH 0 281 014 291
07-05-14
39106-2A710
C0FHCT2EI01U
AI: Z jakiego regionu/kraju jesteś? To pomoże osobom oferującym usługę immo off ocenić możliwość i koszty wysyłki.
Sandomierz, Polska
[mod:52457884f3="Felini"]Zabroniona jest dyskusja na tematy omijania lub usuwania "immo" mogącego prowadzić do nielegalnego obejścia zabezpieczeń pojazdów. Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany