logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Bosch CTL636ES1/04 Błąd E0539 po kalibracji – niedziałający wyświetlacz, czy ktoś naprawił sam?

Maagdunia 22 Lip 2025 12:12 627 3
REKLAMA
  • #1 21613488
    Maagdunia
    Poziom 3  
    Ocena: 2
    Szanowni, czy komuś udało się samodzielnie usunąć problem niedziałającego wyświetlacza? Przeszłam kalibrację (dzięki tutejszym sugestiom), nadal wyświetla się błąd E0539. Niektóre osoby pisały, że udało im się uniknąć szczęśliwie wydatku. Nie jest to incydentalna usterka, śledziłam wiele forów zagranicznych i jest ogrom doniesień. Spodziewałabym się, że producent powinien zrobić akcję serwisową, tak jak to robią inne marki. Panowie, pomożcie :-)
    AI: Możesz napisać, o jakiej dokładnie marce i modelu urządzenia mówimy?
    Bosch CTL636ES
    AI: Jak dokładnie przebiegała u Ciebie kalibracja – jakie kroki wykonałaś i czy pojawiły się jakieś nietypowe komunikaty lub zachowania podczas tego procesu?
    Kalibracja wg instrukcji, po zakończeniu wielokrotnie wyświetla się błąd E0539.
  • REKLAMA
  • #2 21613534
    Telo
    Serwisant RTV
    Ocena: 2339
    Wszystko ładnie napisane, ale o jaki sprzęt chodzi: pralka, lodówka...
    Proszę podać typ, model, producenta, zdjęcie tabliczki...
  • REKLAMA
  • #3 21613545
    Maagdunia
    Poziom 3  
    Ocena: 2
    Tabliczka znamionowa ekspresu do zabudowy Bosch z danymi technicznymi
    Ekspres do kawy w zabudowie.
  • #4 21613546
    AsReeX
    Poziom 40  
    Ocena: 1594
    Telo napisał:
    Wszystko ładnie napisane, ale o jaki sprzęt chodzi: pralka, lodówka...

Piekarnik lub ekspres ...

Maagdunia napisał:
    Spodziewałabym się, że producent powinien zrobić akcję serwisową, tak jak to robią inne marki.

Po co? Od tego jest serwis - przyjedzie, zrobi, zainkasuje -> nie wiem 15 minut roboty?
REKLAMA