logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Radio samochodowe Android – brak podświetlenia ekranu, wyłącza się po uruchomieniu

poldeczek1 25 Lip 2025 20:35 504 4
REKLAMA
  • #1 21617033
    poldeczek1
    Poziom 12  
    Ocena: 36
    Mam spory problem
    Otóż zakupiłem sobie radyjko z androidem
    Problem w tym, iż po otrzymaniu przesyłki podłączyłem radyjko do akumulatora i byłem przekonany, iż radyjko nie działa, ponieważ się nie uruchamia
    Ale pod kątem kiedy przyświeciło słońce, zobaczyłem, iż na wyświetlaczu pojawia się znaczek android
    Wziąłem reflektor i pod odpowiednim kątem widać, iż radio się uruchamia, ale po kilkunastu sekundach się wyłącza
    Więc myślę uszkodzone podświetlenie

Pisze do chińczyka nagrywam film, ten za 50$ wysyła nowe, twierdził, iż za przesyłkę muszę zapłacić, ale mniejsza z tym

Dziś otrzymuje nowe radio i nie mogłem uwierzyć, ale po podpięciu zasilania zachowuje się dokładnie tak samo jak tamto

Przecież to nie jest możliwe, aby dwa radia były uszkodzone w ten sam sposób
    Czy ktoś ma jakiś pomysł?

Co dziwne radio nie ma żadnego włącznika ani niczego czym można by je załączyć

https://youtube.com/shorts/Yh4FHjgjZHs?si=VXrxMrh7BRk6_3pw
    Tylna strona radia samochodowego z odłączonymi przewodami i widocznym wentylatorem
    Radio samochodowe z Androidem z podłączonymi przewodami leży na drewnianym stole
    Słabo widoczny ekran z logo Androida w cieniu i refleksach świetlnych
  • REKLAMA
  • #2 21617093
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1396
    3.1.15 Brak podania marki, modelu radia. Uzupełnij swój post.
  • REKLAMA
  • #3 21782030
    piotrekwoj1
    Poziom 43  
    Ocena: 3377
    Ogarnąłeś temat? Radia uszkodzone? Mam też takie i nie wiem czy do śmieci czy wystarczy coś zrobić.
  • REKLAMA
  • #5 21782034
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1396
    Rozwiązano = zamykamy
REKLAMA