Witam, czy ktoś z okolic Krakowa jest w stanie pomóc z modułem w Electrolux EDH3498RDL? Pojawia się błąd EH0, rozumiem, że trzeba coś przelutować - proszę o kontakt na priv - dziękuję.
Bazując na opisach tego problemu na forum, błąd pojawiał się wcześniej raz na jakiś czas, teraz praktycznie za każdym suszeniem. Więc podejrzewam, że problem z lutami na płycie - niestety nie mogę znaleźć i kupić taką płytę do tego modelu.
✨ W suszarce Electrolux EDH3498RDL pojawia się błąd EH0, który może wskazywać na problem z modułem elektronicznym. Użytkownik podejrzewał konieczność przelutowania elementów na płycie sterującej, jednak dyskusja wykazała, że nie wszystkie usterki tego typu są identyczne, zwłaszcza w modelach z inwerterem. Wskazano, że zimne luty występują na płycie "EDR10", podczas gdy omawiany model posiada płytę "EDR12", co komplikuje naprawę. Brak dostępności oryginalnych płyt do wymiany dodatkowo utrudnia serwis. W starszych modelach błąd EH0 mógł być spowodowany uszkodzeniem przekaźnika, co było prostsze do naprawy. Ostatecznie problem nie został rozwiązany, a suszarka została wymieniona na nową. Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.