Od 3 dni mam problem z niektórymi aplikacjami, takimi jak Adobe Creative Cloud czy Lunar Client. Migają, gdy je włączam, czyli tak, jakby czasem migały gdzieś np. na rogach jakieś czarne kwadraty czy coś, albo klatki idą do przodu albo do tyłu (nie wiem, jak to opisać, po prostu jak kliknę jakiś przycisk w aplikacji, to się kliknie, potem cofa się z powrotem, a potem znowu wraca do tego klikniętego przycisku). Czasem się okno jakby częściowo buguje, że część okna coś tam się przesuwa, coś miga czy coś, część idzie dalej. Specyfikacja: RTX 3060, Win 11, i5 12 gen. Zaktualizowałem sterowniki karty graficznej, wszystko było cały czas git, ale od 3 dni zaczęło mi się tak bugować, wcześniej było git. Również na Featherze, na cliencie, już uruchomionym Minecraftcie, bo w launcherze jest wszystko działa dobrze. To w uruchomionym Minecraftcie mody, które są na ekranie, na przykład czas grania, jest przezroczysty, ale miga, w sensie, że raz jest ciemniejszy, raz bardziej przezroczysty i tak miga. Co mogę z tym zrobić?
Przykład w załączniku, nie widać tego dobrze ponieważ jak robię screena to się naprawia potem znowu, ale na załączniku można zauważyć że na środku jaśniejsze a dookoła ciemniejsze, być tak nie powinno iż to nie jest oddzielne okno powinno być to samo, i właśnie tak to miga że coś na środku jasne, coś po bokach się rusza itp.
Przykład w załączniku, nie widać tego dobrze ponieważ jak robię screena to się naprawia potem znowu, ale na załączniku można zauważyć że na środku jaśniejsze a dookoła ciemniejsze, być tak nie powinno iż to nie jest oddzielne okno powinno być to samo, i właśnie tak to miga że coś na środku jasne, coś po bokach się rusza itp.