logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Żądanie oprogramowania układowego V9.0BT-TP dla MP5QQC70PW1011F01M, MCU V12.33, AllWinner F1C500

stv430136 05 Sie 2025 15:03 1314 0
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 21626601
    stv430136
    Poziom 1  
    🇬🇧 Angielski (do wysłania w oddziałach elektrycznych lub międzynarodowych)
    Zadanie: Zapytanie ofertowe: Firmware V9.0BT-TP dla MP5QQC70PW1011F01M (MCU V12.33)

Do wszystkich,

Posiadam urządzenie wielofunkcyjne z następującymi informacjami:

Wersja oprogramowania: V8.0BT-TP

Informacje: MP5QC70PW1011F01M

Wersja MCU: Chipset V12.33

: AllWinner F1C500

Widziałem kilku użytkowników, którzy z powodzeniem zaktualizowali V9.0BT-TP za pomocą kompatybilnego oprogramowania układowego.
    Czy ktoś może udostępnić link do pobrania oprogramowania V9.0BT-TP odpowiadającego mojej konfiguracji?

W razie potrzeby mogę przesłać zdjęcia etykiety z informacjami o systemie.

Dziękujemy za pomoc!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

🇧🇷 Português (tłumaczenie w celu odniesienia)
    Zadanie: Zapytanie: Firmware V9.0BT-TP dla MP5QQC70PW1011F01M (MCU V12.33)

Do wszystkich,

Mam centralną multimedialną stację automatyczną z następującymi informacjami:

Wersja oprogramowania: V8.0BT-TP

Info: MP5QC70PW1011F01M

Wersja MCU: V12.33

Chipset: AllWinner F1C500

Widziałem, że niektórzy użytkownicy tutaj otrzymali aktualizację z powodzeniem dla V9.0BT-TP przy użyciu kompatybilnego oprogramowania układowego.
    Czy ktoś mógłby, dzięki uprzejmości, udostępnić link umożliwiający pobranie oprogramowania sprzętowego V9.0BT-TP zgodnego z tą konfiguracją?

W razie potrzeby mogę przesłać zdjęcia pliku z informacjami o systemie.

Dziękujemy za pomoc!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    https://obrazki.elektroda.pl/5786385200_1754396274.jpg
    Ekran ustawień systemowych z informacją o wersji V8.0BT-TP i MCU V12.33

AI: Czy mógłbyś podać markę lub producenta swojej jednostki multimedialnej? Ta informacja może pomóc w zapewnieniu pełnej kompatybilności oprogramowania układowego.
    Tak - po uruchomieniu urządzenie wyświetla logo "MP 10 Powered by Voolt".
    Według oficjalnej strony Voolt, model ten klasyfikowany jest jako jednostka multimedialna MP5.
    Informacje o systemie pokazują:

Software: V8.0BT-TP

MCU: V12.33

Wygląda więc na to, że jest to rebrandowana lub OEM wersja popularnej jednostki MP5 używanej w ogólnych chińskich jednostkach głównych.
    Daj mi znać, jeśli pomoże to zidentyfikować prawidłową wersję oprogramowania układowego.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sim - quando a unidade liga, aparece o logo "MP 10 Powered by Voolt".
    Według oficjalnej strony firmy Voolt, model ten jest klasyfikowany jako centralne urządzenie multimedialne typu MP5.
    Informacje o systemie są następujące:

Oprogramowanie: V8.0BT-TP

MCU: V12.33

Wszystko wskazuje na to, że mamy do czynienia z wersją rebatizowaną lub OEM urządzenia MP5 pochodzącego z Chin.
    Mam nadzieję, że pomoże to zidentyfikować prawidłowe oprogramowanie sprzętowe.
    AI: Czy masz jakieś konkretne problemy z obecnym oprogramowaniem sprzętowym lub czy jest jakiś szczególny powód, dla którego chcesz zaktualizować oprogramowanie do wersji V9.0BT-TP?
    Tak, obecnie używam wersji V8.0BT-TP i chociaż działa, zauważyłem pewne ograniczenia i drobne błędy - takie jak niestabilność parowania Bluetooth i sporadyczne zawieszanie się systemu.
    Czytałem, że wersja V9.0BT-TP poprawia stabilność, wydajność i kompatybilność z większą liczbą aplikacji (takich jak MirrorLink i lepsza reakcja na dotyk).
    Dlatego chcę zaktualizować, o ile jest to bezpieczne i kompatybilne z moim urządzeniem (MCU V12.33 / AllWinner F1C500).
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sim, obecnie używam wersji V8.0BT-TP, która działa, ale zauważyłem kilka ograniczeń i drobnych błędów - takich jak niestabilność w parametrze Bluetooth i okazjonalne uszkodzenia systemu.
    Liczy na to, że wersja V9.0BT-TP poprawi stabilność, wydajność i kompatybilność z większą liczbą aplikacji (takich jak MirrorLink i lepsza reakcja na dotyk).
    Dlatego jestem zainteresowany aktualizacją, aby była bezpieczna i kompatybilna z moim urządzeniem (MCU V12.33 / AllWinner F1C500).
  • REKLAMA
REKLAMA