Satel Integra 32 po rozbrojeniu alarmu dalej czujki PIR migają mi dwa razy na niebiesko, jak chodzę po domu (wg instrukcji czujki jest to sygnalizacja alarmu), ale nie załączają wyjść do sygnalizatora (czyli nie powodują alarmu, w liście zdarzeń jest pusto - niby logiczne, bo system jest rozbrojony). W aplikacji powiadomienia push wysyłały mi natomiast pokazuje kolejne naruszenia czujek. Typy wejść skonfigurowane odpowiednio, czasy na wyjście i wejście działają, nie ma żadnych alarmów sabotażowych. Połączenia są kablowe. Instrukcję czytałem, nie wiem, co pominąłem, proszę o nakierowanie. Wyłączyłem przegląd naruszeń wejść przed załączeniem czuwania. Sprzęt świeży, zaktualizowany.
AI: Jakie typy wejść masz ustawione dla tych czujek PIR (czy są to np. wejścia typu 24h, monitoring, techniczne itp.)?
Wejścia/wyjścia na dwóch czujkach przy wiatrołapie i garażu. Reszta ma typ "zwykłe".
AI: Z jakiej aplikacji korzystasz do powiadomień push i jakie dokładnie komunikaty się pojawiają (czy są to tylko naruszenia, czy inne zdarzenia)?
Aplikacja Integra Control.
AI: Jakie typy wejść masz ustawione dla tych czujek PIR (czy są to np. wejścia typu 24h, monitoring, techniczne itp.)?
Wejścia/wyjścia na dwóch czujkach przy wiatrołapie i garażu. Reszta ma typ "zwykłe".
AI: Z jakiej aplikacji korzystasz do powiadomień push i jakie dokładnie komunikaty się pojawiają (czy są to tylko naruszenia, czy inne zdarzenia)?
Aplikacja Integra Control.