Witam mam Komputer dla pracowników biedronki z 2019r. rozdawany za grosze uczniom szkół do nauki zdalnej przez obecność " Cyborga C19" ALL in ONE NTT AIO B365 ale jest to składak w obudowie monitora normalna płyta główna z i5 bez grafiki w slocie wszystko integra monitor 21' . Płyta jest podpięta przez HDMI do kontrolera monitora mhv7x01vx v2.1 który w ogóle nie reaguje matryca jest czarna podświetlenia brak po poświeceniu zewnętrznym światłem nie widać żeby w ogóle pracowała. Zasilanie wejściowe sprawdzone równe 12v po podłączeniu płyty do innego monitora wszystko pracuje poprawnie wydaje się że zdechła ta płytka sterująca MHV7X01VX V2.1.
Moje pytanie czy jest opcja zakupu tej płyty gdzieś w Polsce czy trzeba to targać z aliexpress ?
czy ta płyta ma jakieś menu sterujące żeby ją zaprogramować na parametry matrycy która jest w obudowie bo wątpię żeby to był plug&play
Serwis NTT nie raczył odpisać mi na maila a infolinia każe wysłać to w całości do nich i może naprawią za kwotę bliżej nie znaną.
Moje pytanie czy jest opcja zakupu tej płyty gdzieś w Polsce czy trzeba to targać z aliexpress ?
czy ta płyta ma jakieś menu sterujące żeby ją zaprogramować na parametry matrycy która jest w obudowie bo wątpię żeby to był plug&play
Serwis NTT nie raczył odpisać mi na maila a infolinia każe wysłać to w całości do nich i może naprawią za kwotę bliżej nie znaną.