logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Samsung Galaxy Z Flip 7 – czy warto kupić nowy taniej poza oficjalną dystrybucją?

krisgdynia13 06 Wrz 2025 21:21 588 3
REKLAMA
  • #1 21655266
    krisgdynia13
    Poziom 9  
    Ocena: 7
    Ponieważ nadszedł czas na zmianę telefonu, a jestem zadowolony z produktów samsung, zastanawiam sie nad Flip 7. Prosił bym o poradę - w promocji dostajemy teraz Buds 3 gdy kupimy oficjalnie, ale ceny poza oficjalną dystrybucją (allegro itp) są o prawie 2 tys niższe, w opisie oryginalnie zapakowany. Czy zakup nowego tak taniego telefonu to błąd? Jak jest z gwarancją na takie telefony?
  • REKLAMA
  • #2 21691784
    baki69
    Poziom 15  
    Ocena: 36
    Witaj
    Jedynie sprawdzone źródła, abyś miał gwarancje. Mimo że poprzednie modele miały problemy z kurzem i pyłem, brak znaczących innowacji w zawiasie. Fajny telefon jak ktoś lubi takie rozwiązania "Flip". Czasami lepiej przy tych produktach dopłacić, aby mieć gwarancję, opcjonalnie dodatkowe ubezpieczenie z firm co dają możliwość ubezpieczeń telefonów. Telefon możesz ubezpieczyć od razu po zakupie w popularnych elektromarketach typu RTV Euro AGD czy Media Expert, albo u operatora sieci komórkowej (Play, Orange, Plus i T-Mobile), lub korzystając z dostępnych ofert firm ubezpieczeniowych, wtedy musisz wiedzieć jakie dokumenty musisz mieć podczas ubezpieczenie ( Paragon czy FV imienna)
  • REKLAMA
  • #3 21726979
    WSRH
    Poziom 16  
    Ocena: 62
    Nie no ja bym się bał jednak, to zaawansowany patent to zamykanie, do tego folia odpowiednia...
  • #4 21879709
    krisgdynia13
    Poziom 9  
    Ocena: 7
    Kupiłem w oficjalnej dystrybucji u partnera.
REKLAMA