logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odblokowanie rejestratora DVS-3108E bez hasła – działający generator kodów

bobo.marek 08 Wrz 2025 10:50 276 0
REKLAMA
  • #1 21656493
    bobo.marek
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Generator kodów do DVS

Temat okazał się zamknięty, a ja byłem w potrzebie, aby odblokować DVS-3108E, ponieważ poprzedni użytkownik nie przekazał hasełka.
    Użyłem jednego z trzech generatorów haseł — tego podstawowego, bez numerku.
    Dla próby wygenerowania kodu użyłem wstecznej daty podanej w starym poście na forum i zgadzało się. Po podaniu aktualnej daty wygenerował się nowy kod.
    Zadziałało, więc dzielę się wiadomością.
    Kod jest ważny tylko na jeden dzień, dlatego trzeba wygenerować nowy w dniu następnym, jeżeli nie ustawi swojego hasła. Z tym mam problem, bo aby zmienić hasło, należy znać stare hasło, a tego nie znam — i tu mam ból.
    Może ktoś pomoże, jak obejść stare hasło — może przez reset ustawień do fabrycznych?
    Pliki w załączeniu. Pozdrawiam.
    Załączniki:
    • time_pwd_1.1.exe (20 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • password-reset-.xls (25.5 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • SuperPassword3.zip (99.47 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Super Password 2.exe (312 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • DVR Password.exe (717.5 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
REKLAMA