Prośba o podpowiedź jak rozwiercić te zamki. W przypadku wkładki, nazwijmy to "standardowej" są filmy w internecie - podpowiadają żeby poniżej wejścia na klucz. Co w przypadku tego drugiego zamka?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamodzik napisał:Prośba o podpowiedz jak rozwiercić te zamki. W przypadku wkładki, nazwijmy to "standardowej" są filmy w internecie - podpowiadają żeby poniżej wejścia na klucz. Co w przypadku tego drugiego zamka?
odzik napisał:Jeszcze nie poczyniłem żadnych kroków,czyli szyld trzeba rozwiercić i dalej. Rozumiem, że wiertło do metalu wystarczy?
odzik napisał:Jeszcze nie poczyniłem żadnych kroków,czyli szyld trzeba rozwiercić i dalej. Rozumiem, że wiertło do metalu wystarczy?
odzik napisał:Co w przypadku tego drugiego zamka?
ElektroMuzyk napisał:Czy drzwi możesz otwierać? Jeśli możesz dojść z drugiej strony zamka, a chcesz wymienić tylko dlatego, że zgubiły się klucze, spróbowałbym od tej strony bez szyldu.
cranky napisał:Nie możesz najpierw szyldów ściągnąc i dać zdjęć?
flinc napisał:@odzik, zamek z długim szyldem - pod wkładką wywierć fi 10 a fi 6/fi 8 w miejsce klucza, łamiąc wkładkę wiertłem odwrotnie ciężkim młotkiem.