Witam.
Potrzebuję taki rezystor do żelazka Braun, może ktoś ma lub znajdzie w necie, żebym kupił. Wiem, że sprawa banalna, ale ja się na tym totalnie nie znam, potrafię wymienić, ale te kreski nic mi nie mówią. Długość około 2 cm i średnica 4 mm, dzięki za pomoc.
Podaj kolory tych kresek (foto często przekłamuje) albo najlepiej sam rozszyfruj. Link
Sprzedaż i serwis kas fiskalnych oraz sprzętu towarzyszącego.
Sprzedaż części zamiennych.
Porady tylko na forum!
Pozdrowienia z Podlasia (nie mylić z woj.podlaskim)
@boban4456 Proszę, ale trzeba chcieć i się da niemal wszystko, a reszta na foto...
Podpis Proszę o niepisanie na PW i SW jeśli szukasz pomocy natury technicznej... Odpowiedzi nie oczekuj, do tego jest tylko forum. Obowiązuje od dnia 29.03.2014
Ja poszukałem inne zdjęcia, dlatego autora tematu poprosiłem o zdjęcie całej płytki.
Nie wiem, czy faktycznie to są te płytki, bo przy wyprowadzeniu rezystora jest taki duży otwór?
@TONI_2003
Nie wygląda aby to były takie same płytki i rezystor innej wartości.
Sprzedaż i serwis kas fiskalnych oraz sprzętu towarzyszącego.
Sprzedaż części zamiennych.
Porady tylko na forum!
Pozdrowienia z Podlasia (nie mylić z woj.podlaskim)
Wszystko możliwe, gdy autor niestosuje się do reguł forum:
Cytat:
Tytuł tematu powinien zawierać markę, model pełny i poprawny (proszę podać foto tabliczki urządzenia).
Podpis Proszę o niepisanie na PW i SW jeśli szukasz pomocy natury technicznej... Odpowiedzi nie oczekuj, do tego jest tylko forum. Obowiązuje od dnia 29.03.2014
✨ Użytkownik poszukiwał rezystora do żelazka Braun CareStyle 7 Pro o wymiarach około 2 cm długości i 4 mm średnicy, jednak kolory oznaczeń na rezystorze były słabo widoczne, co utrudniało identyfikację wartości. W odpowiedziach zasugerowano podanie kolorów pasków lub przesłanie większych zdjęć płytki drukowanej, aby określić miejsce i funkcję rezystora w obwodzie, np. w zasilaniu lub przetwornicy. W dyskusji pojawiły się zdjęcia różnych płytek i rezystorów, jednak nie wszystkie pasowały do oryginalnego elementu. Ostatecznie problem został rozwiązany dzięki zdjęciu płytki udostępnionemu przez innego uczestnika forum, co umożliwiło wymianę uszkodzonego rezystora i zamknięcie tematu. Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.