logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Logitech G305 – kursor nie reaguje na klik w określonym obszarze ekranu

T1meron337 18 Wrz 2025 11:12 258 1
REKLAMA
  • #1 21693454
    T1meron337
    Poziom 2  
    Siema, mam problem z myszką Logitech G305, a dokładnie z kursorem, który w pewnym miejscu na monitorze po prostu nie reaguje na kliknięcie. Kilka dni temu pomogło podłączenie myszki do innego portu USB, ale teraz nadal jest to samo. Nie wiem nawet, jak to opisać — niewidzialny prostokąt, który blokuje kliknięcie w małym obszarze. Czy ktokolwiek się orientuje, co mogłoby pomóc?
    Tabela wyników meczów siatkówki z zaznaczonym meczem Czechy–Chiny
    Tabela wyników meczów siatkarskich z podświetleniami i nieaktywnymi linkami

Nie widać kursora, ale najeżdżając na mecz Czechów podświetla się, a już niżej na Włochów nie reaguje.
    AI: Na jakim systemie operacyjnym (Windows, Mac, Linux – i jaka wersja) masz ten problem?
    Windows
    AI: Czy ten problem z klikaniem pojawia się tylko na jednej stronie/aplikacji (np. podczas oglądania meczu), czy wszędzie na komputerze?
    Na innych stronach i aplikacjach także.
  • REKLAMA
  • #2 21693478
    T1meron337
    Poziom 2  
    Poszperałem trochę na anglojęzycznych stronach, YouTube itp. U mnie pomogło usunięcie sterownika poprzez Menedżer urządzeń i ponowne podłączenie myszki do USB po chwili. Na tę chwilę działa.
REKLAMA